Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil 2014

Correu electrònic Imprimeix PDF

Quadern didàctic commemoratiu Abril, mes del llibre 2014

diallibre14g

Des de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, també volem sumar-nos a les commemoracions literàries del 2 d’abril, Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil i del 23 d’abril, Dia Internacional del Llibre i dels Drets d’autor.
És per això que, sota el lema «Els clàssics, herència de futur» hem editat la guia didàctica «Abril, mes del llibre i la lectura». La guia inclou fragments de textos teatrals, activitats didàctiques sobre els textos, informació de per què se celebra el Dia del Llibre, notes biogràfiques sobre autors teatrals i recomanacions de títols de teatre per edats amb detall de l’autor, l’editorial i l’any d’edició, que ajudaran els lectors a trobar els llibres en les biblioteques i les llibreries del nostre país.

Condicions d'adquisició: Es permet la reproducció si se n'esmenta la procedència

Ací pots descarregar-te la guia didàctica en PDF i fulls solts per a imprimir-la i treballar-la directament amb l'alumnat. En aquest format podràs guardar-te-la i imprimir-ne tantes còpies com necessites. (Per a imprimir-la en A4, quan faces la impressió, has de triar impressió a pàgina completa).


Edita: Fundació Bromera, 2014
Il·lustrador de la coberta: Fran Parreño
Format en paper: 14,5 x 21 cm  Pàgines: 32

Cartell commemoratiu Abril, mes del llibre 2014

cartell2014

Títol: Els clàssics, herència de futur
Edita: Fundació Bromera, 2014
Autor: Fran Parreño

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

i te'l farem arribar.
També tens opció a descarregar-te'l com a fons d'escriptori. Ací et deixem l'enllaç a les imatges.Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

i te'l farem arribar.

fonsllibre14

1280 x 1024